torsdag 15 juli 2010

Bästa bilden från dagen:


Denna vackra ros kommer från vår trädgård. På framsidan av vårt hus står de på rad.. Härligt rosa, gud vad jag älskar blommor alltså. Har börjat gilla det mer o mer och är mycket glad att i vår trädgård finns en hel del från tidig vår till höst.

I fm drog jag o min man in till stan, shoppade 2 par tygskor. Ett par blommiga och ett par rutiga färgglada som kan vara snygga till jeans från Din Sko. 299kr och 99kr paret. Sen gick vi vidare till Kattbiten och köpte lite kattleksaker till Murre, blev en vibrerande ko..man drar i ett snöre o den burrra... ;) blev även en aktiveringsboll som man lägger godis i och fiskar som han älskar... torra, döda små fiskar...

Vid ett hämtade vi upp Sanna Panna och åkte hem, käkade korv med bröd och jordgubbar och tog bara det lungt ute i trädgården o på altanen..

Nu godispåse och surfing i soffan med en sovande katt på vänster sida och en sovandes hund på höger sida.

Hund och katt kommer nu mkt bra överens här hemma, har idag fått varit ensam hemma tillsammans i hela huset och det verkar inte vara ngt problem. .Idag satt de tillsammans i fönstret o tittade ut när vi kom hem och de vilar brevid varandra.
Murre är väldigt glad för Toves svans medans Tove är mindre glad för det och går undan. Men de verkar gilla varandra ändå. De visar ingen agressivitet det är bara nyfikenhte och bus som är mellan dem..
Tycker det har gått bra sen i måndags. Började ju med en lite rädd Murre som visade ragg och spetsade klorna.. och en rädd Tove som kände sig obekväm o ville sitta i våra knän..men idag är det inget sådant... :)

*poff*





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar