lördag 27 mars 2010

Helgen snart slut..

Nej, den har ju nyss börjat.

Denna veckan har jag fått lite gjort. Lägenheten är städad, besiktning imorgon kl 10..tänka på sommartiden.

Huset är besiktat, har inhandlat brandfilt och 3 brandlarm till hemmet. Han tyckte vi hade gamla så vi köpte nya av honom. Det är bra annars skulle vi nog dra på det. Funderar på att sätta alla vid trapporna..funderar på att köpa en brandstege med när plånboken tillåter.

Har räfsat upp en hel del löv men det syns knappt för det är massor kvar, har klippt o tagit bort gamla blommor, visset o klippt vissa buskar. Så det ser vackert ut nu.

Idag var jag på granngården o köpte jord, inga vidare blommor hade de så jag körde till blomsterlandet o fick tag i penseer, påskliljor och tulpaner så nu är påsken räddad. Var fler som hade vårkänslor så här tidigt på fm. Det var fullt av folk där. När jag kom hem så satte jag mig i trädgården o planterade i blomlådor och krukor.

Sen städade jag lite...sen kom Jenny med sin hund Yra på besök. Åt lite och var sedan ute i trädgården några timmar till. Plockade lite påskris. Har 3 vackra björkar med fågelholkar på tomten. Så man är ej ensam här..Har sett blåmes och sparvar i trädgården idag...tulpanerna har tittat fram ur jorden och så har jag badat Tove i em. Hon behövde det! :D

Hemma ensam ikväll, Kenny jobbar i Växjö idag och passa på att hälsa på föräldrarna där med.

Imorgon kl fyra är vi bjudna till grannarna på middag. Nice!

Nu glass i stora lass..

*poff*

3 kommentarer:

  1. Jag hör att det är full rulle både ute och inne i stugan...visst är det härligt med våren och alla blommorna som kommer nu, Må så gott och kram från Evis..

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du har en blogg, får jag sätta dit den under bloggar här?

    SvaraRadera
  3. Ja visst får du det...

    SvaraRadera